tirsdag den 5. oktober 2010

Indisk inspireret kylling med pastinak-mos

I dag blev dagens ret lidt en "ryd op i grøntsagsskuffen og se hvad der sker"-ret. Det blev til en indisk inspireret kylling med pastinak-mos


2-3 personer:

Kyllinge-gryde 

2 stk. kyllingebryst
1 stort løg
1 fed hvidløg
4 gulerødder
1 bundt forårsløg
100g. vindruer
1 bouillonterning (høns)
krydderier - jeg brugte: kanel, kardemomme, gurkemeje, chili, "curry-pulver", muskatnød, spidskommen, allehånde, ingefær, indisk safran og "osmanisk" krydderi.

Det hele i en gryde i 30-40 minutter, og vindruer de sidste 10 minutter, og smages til med salt og peber.

Pastinakmos

ca. 600-700g. pastinakker
1-2 kartofler
1-2 æggeblommer (past.)
1 tsk. maizena

kartofler og pastinakker skrælles og koges meget møre i vand UDEN salt. Når de er møre tilsættes salt, og de piskes håndmikser indtil det er glat. Æggeblommer og maizena tilsættes og der røres lidt mere.

Yummy, det smagte rigtig godt - meget krydret, men ikke stærkt - lige som jeg godt kan lide det :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...